Πνευματικά Δικαιώματα / Χρήση Ιστοσελίδας

Η Ιστοσελίδα Cognosco.gr δε συλλέγει προσωπικά στοιχεία από χρήστες. Σε περίπτωση που τέτοιου είδους πληροφορίες συλλεχθούν δεν πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη έγκριση των ιδιωτών. Κάθε χρήστης δηλώνει τα προσωπικά του στοιχεία με τη συγκατάθεσή του, γνωρίζοντας ότι θα χρησιμοποιηθούν για την τήρηση αρχείων και την επεξεργασία τους.
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί πληροφορίες του διακομιστή σας για να προσαρμόσει τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο που βλέπετε, και για να καλύψει τις ανάγκες σας ώς βάση πληροφορίας.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη στην ιστοσελίδα cognsoco.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου για την προστασία του ατόμου από την διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου.

Δεν βεβαιώνουμε οποιαδήποτε αξίωση των πνευματικών δικαιωμάτων για τις μεμονωμένες αναφορές των Γνωμικών.
Και με την αναφορά των συντακτών δεν σημαίνουμε με κάθε τρόπο να υπονοήσουμε την επικύρωση ή την έγκρισή τους περιεχομένου των φράσεων.Εάν για οποιαδήποτε αναφορά ή φράση η συντάκτη παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα που κάποιας ιστοσελίδας ή αντιπροσωπεύετε απο κάποιο φορέα, θα αφαιρεθούν αμέσως.Προσπαθούμε για την ακρίβεια των φράσεων αλλά δεν μπορούμε να θεωρηθούμε αρμόδιοι για οποιαδήποτε λάθη σε αναφορές ή για οποιοδήποτε ανακριβές περιεχόμενο. Μερικές αναφορές μπορούν να περιλάβουν το περιεχόμενο που θεωρείται ακατάλληλο για μερικές ηλικιακές ομάδες. Δεν παίρνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο φιλτραρίσματος βασισμένο σε οποιαδήποτε πρότυπα της ηθικής, της θρησκείας, ή της πολιτικής ή ηλικίας.Επίσης για κάθε ενδοχόμενο εγκυρότητας στην ιστοσελίδα Cognsoco.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.......

Εάν κάποιος επισκέπτης ή χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις σελίδες και υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

 

 • Δεν πρεπει να φοβαμαι. Ο Φοβος ειναι ο φονιας του νου.
  Ο Φοβος ειναι ο μικρος θάνατος που φερνει την ολοκληρωτικη εξοντωση.
  Θα αντιμετωπισω καταματα τον Φοβο μου.
  Θα τον αφησω να περασει απο πανω και απο μεσα μου.Και οταν θα φυγει ,
  θα στρεψω το εσωτερικο μου βλεμμα για να δω το δρομο απ'οπου περασε.
  Εκει οπου θα εχει περασει ο Φοβος, δε θα υπαρχει τιποτα. Μονο εγω θα βρισκομαι εκει.
  ~Frank Helbert [ 1920-1986 ] Αμερικανός συγγραφέας επιστ.φαντασίας

Εάν έχετε κάποια συλλογή με γνωμικά και θέλετε να την προσθέσουμε στην Ιστοσελίδα μας δεν φτάνει παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. .